FORUM ELEKTRONIKA I ELEKTRYKA W ROLNICTWIE.

PORADY DYSKUSJE OPINIE PYTANIA DIAGNOSTYKA SCHEMATY
Teraz jest Śr maja 21, 2025 21:50

Strefa czasowa: UTC

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Zakupy w sieci
PostNapisane: Śr sty 01, 2025 15:13 
Gdzie robicie najczęściej zakupy?

Zgłoś post

Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 01, 2025 15:13 

PostNapisane: Śr sty 01, 2025 15:16 
A gdzie według was warto kupić moskitiery wrocław ? Tak pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym - gdzie dokonać zakupu dla siebie? Jest to w końcu niezbędny element, który ogranicza dostanie się do domu owadów itd. W sieci znalazłam firmę Roltex - może u nich warto zamówić takie rzeczy?

Zgłoś post

PostNapisane: Śr sty 01, 2025 15:46 
Też sporo rzeczy kupuję online... Aktualnie spodobała mi się bardzo szafka rtv zaoblona, którą znalazłam w sklepie Unodesign i w planach mam tam dokonać zakupu. Myślę, że nawet nie tylko zamówię tą szafkę, ale i również różne inne rzeczy.

Zgłoś post

PostNapisane: Śr sty 01, 2025 16:44 
Co do wyposażenia do domu, to dla porównania możecie sprawdzić sobie propozycje, jakie ma firma Meble Świata. Tam macie do wyboru meble kolonialne , które są starannie wykonane z litego drewna. Ich meble niesamowicie się prezentują, na pewno będą pełnić funkcję nie tylko użytkową, ale również i dekoracyjną.

Zgłoś post

PostNapisane: Śr sty 08, 2025 07:25 
A czy ktoś z was ma doświadczenie z firmą https://koszykstolarza.pl/wkrety-do-plyt-gk ? Tak pytam, ponieważ mój mąż szuka dla siebie, porządne artykuły stolarskie do łączenia różnych elementów, i zastanawiam się nad ich propozycjami. Co wy na to?

Zgłoś post

PostNapisane: Śr sty 08, 2025 08:00 
A tutaj https://wesstron.pl/kategorie-produktow ... g-spiralny macie coś praktycznego dla osób , które prowadzą hodowlę zwierząt rolnych. Jak szukacie coś co usprawni wam ich karmienie, rozmnażanie, to tam znajdziecie coś odpowiedniego.

Zgłoś post

PostNapisane: Śr sty 08, 2025 09:41 
A kto z was robił już również zakupy w sklepie https://ensport.pl/spodenki-reprezentacji-polski ? Jak szukacie markowe ubrania, obuwie, artykuły sportowe, to właśnie warto zahaczyć o ten sklep... Oni mają bogaty, zróżnicowany asortyment i niezłe ceny. Także według mnie naprawdę super...

Zgłoś post

PostNapisane: Cz sty 09, 2025 09:54 
Według mnie dobrze też się prezentuje sklep EMWO Meble. Ja właśnie robię zakupy do domu i myślę,że chyba tam zakupię fotel ogrodowy wyprzedaż , bo naprawdę teraz cena na niego jest mega zaskakująca. Także już nie mogę się doczekać zakupu.

Zgłoś post

PostNapisane: Cz sty 09, 2025 10:22 
A ja jestem ciekawa czy ktoś z was może kojarzy nawet sydney christmas shop Artisan Ornaments? Wiem - już po świętach, ale popatrzeć sobie jeszcze można na poszczególne dekoracje świąteczne. Może nawet coś zamówić, na kolejne potem święta.

Zgłoś post

PostNapisane: Cz sty 09, 2025 11:10 
A mnie zainteresowały nieco inne zakupy, bo pod mój dom.... I tak przy okazji skromne mam pytanie, czy
komuś z was znana jest wytwórnia betonu BT Top Beton ? Czy ktoś z was może tam zamawiał dla siebie jakieś wyroby? Podzielicie się opiniami???

Zgłoś post

Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 09, 2025 11:10 

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC